Några stora namn Seahawks, och en Seattle-området prep enastående,

tjänar till NFL-lag som varnande om att läsa in för mycket i vad som händer på NFL Kombinera. Washington John Ross sätter NFL Kombinera rekord i 40-yard dash Fredag, log John Ross på frågan om han trodde att han hade en chans att bryta en nio-årig rekord för 40-yard dash på NFL Kombinera och sa “Jag ska försöka.” Washington Huskies bred mottagare John Ross gör en 70 yard touchdown i den tredje varvet under spelets gång på Husky Stadium på lördag, 12 november 2016. USC slog Washington 26-13 för att ge dem deras första förlust.

Läs mer John Ross tar sikte på NFL kombinera 40-yard dash rekord Lördag morgon, i en skenbar ett ögonblick vände Ross försök till Kombinera historia som han spelat in en tid av 4,22, bryta märke 4.24 in genom att köra tillbaka Chris Johnson 2008. Ross, som i ett lyckligt sammanträffande fick tröjnummer 42 för hans träning här, sätta rekord på sitt första försök och berättade NFL Network han kramp i sina kalvar innan hans körning. Ross beslutade då att inte bry sig om sitt andra försök. En hade visat tillräckligt mycket bra. “Jag mådde bra,” Ross berättade NFL Network. “Jag kände tight på slutet men det kändes bra att komma ut så jag visste att det förmodligen kommer att bli ganska snabbt.”

seahawks seattle nfl lynch

Ross redan betraktades som ett troligt första rundare och anses vara en av de tre mottagarna i utkastet, med sin snabbhet hans mest definierande attribut, och rekordtiden kommer naturligtvis bara öka sin status. I en intervju med NFL Network efter avstämnings blev officiell, mindes Ross de mörka dagarna av 2015 när han satt ut säsongen på grund av en sönderriven ACL och kortfattat undrade vad hans fotboll framtiden hållas.

“Jag är bara tacksam övermåttan välsignade och bara verkligen glad över att vara i den här situationen”, säger Ross. “Kom ihåg, två år sedan jag satt på en soffa för en hel säsong, sönderrivet ACL, och nu vara i den här situationen är jag bara verkligen tacksamma.” I en kampanj iscensatt av Adidas, lovade skoföretag en ö om någon på Kombinera slog rekordet bär Adidas skor. Ross, men bar Nike och verkade inte alltför störd han inte hade fått några fastigheter för hans snabba resor över gräset lördag hemma hos Indianapolis Colts.

“Jag verkligen inte kan simma så bra”, säger Ross. “Och jag har inte en båt. Så jag var tvungen att köra i Nikes. ” Ross tidigare bästa tiden var en 4,25 på Husky Kombinera förra året och han hade sagt fredag ​​att han hade blivit rutinmässigt körs under 4,3 i träning. Den rekordtid kom inte som någon överraskning för Ross “Husky lagkamrater. UW defensiva lineman Elijah Qualls sa att han trodde Ross kan köra ännu snabbare tid. “Jag sa alla jag visste att han var på väg att bryta den,” sade Qualls. “Jag trodde faktiskt om han var allt 100 procent rätt och han gick till höger traiing anläggningen han skulle bryta 4,2. Jag hörde ett par stoppur fick honom i 4,1. Så jag var inte förvånad alls. ”

Strax efter loppet, Johnson twittrade: “Han plockar em up n sätta ner dem boi”

Seahawks’ens C.J. Prosise: Kommer konkurrera med Rawls för handen av RotoWire Personal | RotoWire Prosise kommer att konkurrera med Thomas Rawls för handen nästa säsong, tränare Pete Carroll sade torsdag, enligt Seattle Times. Det viktigaste för båda ryggen är att hålla sig frisk, något varken har visat sig kunna.

Oavsett vem som börjar, kommer Seahawks använda båda, om hälsosam, som en 1-2 stansa ut i backfield. Dela: Twitter Facebook 3 mars 2017 02:35 Seahawks’ens Thomas Rawls: kommer att konkurrera med Prosise för Touches av RotoWire Personal | RotoWire Rawls kommer att konkurrera med C.J. Prosise för handen nästa säsong, tränare Pete Carroll sade torsdag, enligt Seattle Times. Det viktigaste för båda ryggen är att hålla sig frisk, något varken har visat sig kunna. Oavsett vem som börjar, kommer Seahawks använda båda, om hälsosam, som en 1-2 stansa ut i backfield.


									
Skip to toolbar