Sanningen bakom Marshaw och Skittles

December regn i Seattle är ingenting utöver det vanliga. Men när det regnar Skittles på Centurylink Field, det är enastående. Och det gjorde just det förra säsongen, som Marshawn Lynch vana att mumsa Skittles på sidlinjen blev en nationell besatthet som TV-kameror fångade Seahawks‘ens ledande rusher att göra just detta under back-to-back primetime spel mot Philadelphia Eagles och St Louis baggar i december. Lynch gjorde två mål mot Eagles och en gång mot rammar, och möttes av en skur av Skittles från läktaren som svallande fans firade hans söta tandad framgång – och besatthet. Frågade sin reaktion till hela världen att få en titt på hans bisyssla ritual, Lynch ursprungligen var inte säker på vad jag ska säga.

Då erbjöd han, “Jag tror att folk fick det blandas ihop, som om det är ett pris som jag käglor för att ha dödat en touchdown.” Lynch paus och drog en suck innan du lägger: “Om du vill veta sanningen, har du att be min mamma.” Så Delisa Lynch, vad är sanningen bakom vad som blivit Skittles fenomen?

“När Marshawn var 12 eller 13, vi skulle gå till hans spel och jag skulle alltid ha lite godis i min plånbok,” Lynchs mama förklaras. “Innan spelet, skulle jag säga, ‘Här Marshawn, komma och få dig kraft pellets.” “Jag skulle ge honom en handfull Skittles.com och säga,” Ät ’em up, baby. De kommer att göra dig springa fort och de kommer att göra dig spela bra. ”

Delisa Lynch skrattade då. En del av hennes glädje var bara återberätta historien som så få som verkligen vet; del av det var förvirring hon delar med sin son över hur berättelsen manglas förra säsongen. “Så det är där det kommer ifrån”, sade hon. “Jag vet inte om det touchdown-belöning historia, eftersom alla sa detta och alla sa att. Men jag vill bara säga, “De vet inte ens hälften av det.” “Den verkliga är historien är, jag skulle ge honom Käglor innan matchen när han spelade Pop Warner.”

Det är naturligtvis, var bara det inledande kapitlet i sagan som har blivit Lynch mumsar käglor. Det fortsatte under sin karriär på Oakland Technical High School. Det som överförts till hans dagar vid University of California i Berkeley. Det har följt honom till Seattle och Seahawks. “I gymnasiet hade jag sin makt pellets”, säger Delisa Lynch. “Då på Cal, skulle de köpa dem av fallet eftersom de visste att hans mamma gav honom hans Skittles.”

Erbjuds Marshawn “Det tog fart i college, när de gav mig ett paket Skittles på sidlinjen på Cal. Men det gjorde inte spränga så det har så här. ” Det kan vara att Seahawks fans är bara sugen på något må-bra historia, och även att de Skittles-mumsa Lynch har fångat sin passion med sin Beast läge kör stil sedan kommer till Seahawks i en handel med Buffalo Bills under säsongen 2010 . Efter en långsam start som första säsongen (573 rusar varv och sex touchdowns i 12 spel) tog Lynch av förra säsongen med rusa-kickar i ilayards (1,204) och touchdowns (13) – och så gjorde käglor anslutningen.

Hans mamma har sett i nöjen och förvåning på reaktion på något hon började alla dessa år sedan. “Jag såg honom ta en handfull Skittles från någon på sidlinjen och sätta dem i munnen”, sade hon. “Jag sa,” De ger mitt barn sin makt pellets, de skulle bättre se upp. ”

Vad tycker mamma lynch?

“Jag är helt förvånad över vad reaktionen har varit.” Och det har följt Delisa, liksom hennes berömda son. “Jag gick till en ny kyrka, och någon i församlingen måste ha vetat att jag var Marshawn mamma”, sade hon. “Eftersom den här lilla killen kom fram till mig och sa,” Pastorn vill veta om du har några käglor. “Det var det roligaste.” Från Marshawn mamma till Skittles Lady. Men Delisa omfamnar ryktbarhet.

“Jag har bilder på min Facebook-sida med mina Skittles i arbetet och min Seattle jersey på”, säger Delisa, som arbetar för AT & T. Att säga att hon är en stolt mamma inte komma nära att beskriva Delisa relation med hennes äldsta barn – hon har också en dotter, Marreesah, 23; och en yngre son, Devonte, 19, som är en kör tillbaka på Contra Costa Community College. “Priceless” är det ord hon valde. “Och det är riktigt roligt, eftersom jag minns honom spela Pop Warner och jag var på varje enskilt spel”, sade hon. Hon fick sin första inblick i vad Marshawn skulle kunna bli när han spelade junior universitets fotboll i high school. “Alla kom fram till mig och sa:” Din son är han en fantastisk spelare. Han är riktigt bra. Han kommer platser, ‘ “, minns hon. “De säger detta när han var en nybörjare i high school.”

Lynch flyttade till universitets som en sophomore, och det var under hans yngre år att rekrytera bokstäver börjar kommer från universitet och högskolor. “När jag fick reda på mitt barn skulle kunna gå på college och få ett stipendium, jag kände bara välsignade”, sade hon. “Han är bara en fantastisk liten.” Som har vuxit till en fantastisk spelare och en unik person. Men det betyder inte att överraska sin mamma.

“Jag ska berätta varför, och ingen vet detta heller”, sa Delisa. “När jag var gravid med Marshawn, han skulle ha en tvilling. När jag hade Marshawn, kom en annan moderkakan ut. Det är då barnmorskan sa, “Bli inte förvånad om han är en otroligt stark barn.” “Så Marshawn är en tvilling för sig själv.”

En som har drivits av makt pellets sedan tidig ålder.


									
Skip to toolbar